O livadă de savoare în fiecare picatura

Rachiul din fructe Nimorincă este o băutură alcoolică tare, produsă după metoda tradiţională. Pentru acest proces îndelungat şi minuţios se selectează cele mai dulci şi cele mai aromate fructe din livezile proprii.

Nimorincă este produsă din diferite fructe

Pentru obţinerea a 0,5L de rachiu sunt folosite de la 15 până la 20 kg de fructe de calitate selectă, aroma cărora este capturată printr-un proces de distilare natural.

Nimorinka este produsă din diferite fructe aşa ca prune, caise, piersici, mere, pere Williams, gutuie, vişine, cireșe...

Rachiu din fructe Nimorincă

Rachiu special de gutuie 0.7 l, 450.00 lei

Rachiu special de caise 0.7 l, 264.00 lei

Rachiu special de pere 0.7 l, 264.00 lei

Rachiu special de vișine 0.7 l, 264.00 lei

Rachiu special de piersici 0.5 l, 87.00 lei

Țuică de prune 0.5 l, 87.00 lei

Datorită capacităţii de a-şi păstra calităţile pe parcursul deceniilor,
aceste băuturi pot deveni o adevarată valoare în orice colecţie personală. 

Lichior de vişină și macerate

Țuică de prune macerat 0.5 l, 93.00 lei

Rachiu de piersici macerat 0.5 l, 93.00 lei

Lichior de vişină, 0.5 l, 108.00 lei

Lichior de coacăză neagră, 0.5 l, 108.00 lei

Lichior de mure, 0.5 l, 108.00 lei

Lichior de zmeură, 0.5 l, 108.00 lei

Lichior de aronie, 0.5 l, 108.00 lei

Rachiu special de gutuie 0.7 l în cutie suvenir, 480.00 lei

Set suvenir: Fruit2Go & Rachiu Nimorinca Premium, 430.00 lei

Set suvenir: Fruit2Go & Rachiu Nimorinca Premium, 435.00 lei

Set suvenir Fruit2Go & Nimorinca, 270.00 lei

Set suvenir Fruit2Go & Lichior Nimorinca, 295.00 lei

Set suvenir Fruit2Go & Nimorinca, 295.00 lei

Сomandă Nimorinka împreună cu Fruit2Go
Mai multă energie!

 

Fruit2Go

Miez de nucă jumătăți - 250 gr, 75.00 lei

Prune uscate fără sâmburi-250 gr., 36.00 lei

Prune uscate fără sâmburi-500 gr., 54.00 lei

Prune uscate umplute cu miez de nucă, 96.00 lei

Roșii uscate, 36.00 lei

Fructe confiate, 52.00 lei

Miez de nucă sferturi - 250 gr., 72.00 lei

Nimorinka se consumă la temperatura camerei şi este recomandat ca aperitiv şi digestiv perfect.

 

Cocktail-uri

Nimorinka sunrice

Nimorinka paradise

Nimorinka drop shop

Nimorinka driver

Istoria

Nimorincă este o bautura tare, produsa printr-un proces minutios de fermentare si distilare a fructelor. Acest tip de bautura este cunoscut de secole sub nume diferite in intreaga lume: Palinka din Ungaria, Slivovica din Slovacia, din Germania - Schnaps, Balcani - Rakia, Romania - tuica, Cehia - Slivovitz.

Toate sunt bauturi asemanatoare cu rachiul special de fructe Nimorincă, iar cea mai similara este renumita bautura franceza Eau-de-Vie.Eau-de-vie, este o bautura tare din fructe, care se traduce ca "apa vietii". Aceasta inventie a fermentarii si distilarii fructelor inca din secolul al 17-lea avea ca scop lecuirea si tamaduirea epidemiilor periculoase.

De-a lungul anilor, Eau-de-vie a devenit recunoscuta si perceputa ca o bautura alcoolica de fructe de o clasa distincta. Spre deosebire de alte bauturi alcoolice tari, Eau-de-vie pune accentul pe naturale e, prospetime, puritate si capacitatea de pastrare a gustului si aromei intensive de fructe. Pe parcursul secolelor, Eau-de-vie a devenit cunoscuta si ca Palinka, avand o istorie foarte bogata. Inca Regele Angliei Edward al VII-lea era foarte impresionat de gustul desavarsit al acestei bauturi. Chiar si in ziua incoronarii a lui Edward al VII-lea, ungurii i-au daruit viitorului rege un butoi intreg cu bautura preferata.

"Daca Palinka ar fi fost amestecata cu apa, ar fi iesit o bautura mai buna ca whiskey, iar daca cu ceai, s-ar fi primit o bautura mai desavarsita decat romul." Regele Edward al VII-lea.


 

TEHNOLOGIA DE PRODUCERE
 

Rachiul din fructe Nimorincă este o bautura alcoolica tare, produsa dupa metoda traditionala. Pentru acest proces indelungat si minutios se selecteaza cele mai dulci si cele mai aromate fructe din livezile proprii, plasate in regiunea centrala in preajma codrilor Moldovei, din satul Nimoreni.

Pentru satisfacerea gustului fiecarui consumator, Nimorincă este produsa din diferite fructe asa ca prune, caise, piersici, mere, pere Williams, gutuie si visine.Pentru obtinerea a 0,5L de rachiu sunt folosite de la 15 pana la 20 kg de fructe de calitate selecta, aroma carora este capturata printr-un proces de distilare natural.Nimorinka de pere Williams, gutuie si visine sunt produse in numar limitat, fiecare sticla de bautura avand un numar unical. Suntem exigenti la fiecare picatura de Nimorincă, de aceea fiecare lot de produse este verificat la UFAG Laboratorien AG, Sursee, Elvetia.

Consumand Nimorinka, ve-ti fi placut surprinsi de lipsa efectului de mahmureala, fapt care se datoreaza tehnologiei si calitatii produsului.

Datorita capacitatii de a-si pastra calitatile pe parcursul deceniilor, aceste bauturi pot deveni o adevarata valoare in orice colectie personala. Iar varietatea de seturi de suvenire pot constitui un cadou pretios pentru cei, care apreciaza calitatea.